Sunday, 20 December 2009

Twitter Hacked By Iranian Cyber Army?



    Baru-baru ini laman twitter telah digodam oleh kumpulan yang menggelarkan diri mereka sebagai 'Iranian Cyber Army' yang dipercayai sebuah kumpulan penggodam berasal dari negara Iran.

    Pada gambar tersebut ada menunjukkan gambar dari teks arab disalut pada bendera hijau membawa nama Syi'ah Imam ketiga, Imam Husain.Ini juga termasuk sebuah puisi dalam bahasa Parsi yang mengatakan: "Kami akan mogok jika pemimpin perintah, kita akan kehilangan kepala kami jika keinginan pemimpin."Juga termasuk kata-kata: "Mereka yang upah berjuang di jalan Allah menang."
 

    
THIS SITE HAS BEEN HACKED BY IRANIAN CYBER ARMY iRANiAN.CYBER.ARMY@GMAIL.COM
U.S.A. Think They Controlling And Managing Internet By Their Access, But THey Don't, We Control And Manage Internet By Our Power, So Do Not Try To Stimulation Iranian Peoples To....
NOW WHICH COUNTRY IN EMBARGO LIST? IRAN? USA?
WE PUSH THEM IN EMBARGO LIST
Take Care.

p/s: Apa dah jadi ni?Betul ke semua ni penggodam dari iran yang lakukan  ataupun ada pihak yang sengaja yang nak memburukkan Iran?


6 comments:

Budak Hostel on Monday, December 21, 2009 11:09:00 am said...

zaman sekarang, semua benda nak di hack >.<

mrfathi on Monday, December 21, 2009 1:36:00 pm said...

wah kene godam ka???lepas ni aku hacked blog ko plak..hehehe.Singgah...

ezzati on Monday, December 21, 2009 1:43:00 pm said...

macam2 laaa

wan2911 on Tuesday, December 22, 2009 12:44:00 am said...

kospirasi jahat nih

naim on Friday, December 25, 2009 3:52:00 am said...

ah..ntah sape la punye perancangan..kononnye,islam je ganas..Tapi bagi aku,zaman sekarang ni ramai dah pemimpin yang kepala tak betul..so dorang tepakse amik tindakan..mungkin ni je jalan untuk luahkan ketidakpuasan hati mereka..klu buat care baik,orang bukan nak peduli..buat style kasar bru amik peduli ble dah jadi isu..

LifeStyle On The Net on Saturday, January 09, 2010 3:36:00 pm said...

Found the information worthy as I had no idea of posting a comment on the blog,.I keep seeing articles like these. thank's | Astaga.com Lifestyle On The Net | Mbah Gendeng |

Post a Comment

TeRiMa KasiH KeraNa SuDi Komen Kat SiNi

 

ParlieWalla360™ | “Informasi,Hiburan,Muzik,Berita,Artis,Popular,Terkini” Blak Magik is Designed by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Ipiet
Distributed by Deluxe Templates © 2008