Thursday, 3 December 2009

Fatine Transeksual Malaysia
     Transeksual warga Malaysia, Mohammed Fazdil Min Bahari berasa takut untuk pulang ke Malaysia ekoran reaksi negatif yang timbul daripada tanggapan salah berhubung perkahwinannya dengan seorang warga British.

    
Katanya, dia telah menerima banyak emel dan komen orang ramai yang mengkritik dan menuduhnya menghina kerajaan Malaysia.     Mohammed Fadzil atau Fatine kesal kerana orang ramai tidak memahami tujuannya datang ke United Kingdom (UK) adalah semata-mata untuk hidup bersama lelaki yang dicintainya.
Katanya, dia tidak boleh berbuat demikian di Malaysia kerana masyarakat mengkaitkan perkahwinan mereka dengan isu agama.

Sumber: mStarOnline.

P/S: Macam manalah boleh jadi macam ni. Boleh ke lelaki kahwin dengan lelaki? pasal tu la agaknya dia tidak mahu pulang ke malaysia.Isu ini sudah menjadi isu yang hangat di Malaysia mahupun United Kingdom. Bertaubatlah....


3 comments:

Faiz Trance Syhcotic™ on Monday, December 07, 2009 1:25:00 pm said...

dunia dah nak KHIAMAT!!!!

ParlieWalla360 on Friday, December 11, 2009 1:59:00 am said...

Dah dekat akhir zaman kot...ntahla..musykil2...

-gadis kacha- on Sunday, January 10, 2010 4:21:00 pm said...

plek2 jek org zmn skang nie...

Post a Comment

TeRiMa KasiH KeraNa SuDi Komen Kat SiNi

 

ParlieWalla360™ | “Informasi,Hiburan,Muzik,Berita,Artis,Popular,Terkini” Blak Magik is Designed by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Ipiet
Distributed by Deluxe Templates © 2008